Архів за 29.08.2019

Ароматний липовий чай: 8 причин, чому ним варто смакувати

Here are 8 surprising benefits of linden tea.. tea, амінокислоти, антиоксиданти, артеріальний тиск, гамк, дослідження, заспокійливі трави, кверцетин, квіти липи, кемпферол, липовий чай, сечогінні трави, сон, тилірозид, трав'яні чаї, тривожність

🍵 Липовий чай впродовж століть цінували за його потенційні заспокійливі властивості.

🌳Липа звичайна вважається найпотужнішим видом лип. Липовий чай використовують в народній медицині різні культури, щоб знизити високий кров’яний тиск, зменшити тривожність, і заспокоїти травлення.

Щоб створити цей трав’яний настій, квіти липи, листочки та гілочки кип’ятять і настоюють. Окремо ці компоненти використовують для різних медичних цілей.

Повна версія »

, , , , , , , , , , , , , , ,

У США зафіксовано першу смерть, яка може бути спричинена е-сигаретами

У США зафіксовано першу смерть, яка може бути спричинена е-сигаретами. e-cigarette, вейп, електронні сигарети, паління, смертельний випадок, смертність, статистика паління, трубки курильні електронні

У США майже в двохсот людей виникли серйозні проблеми з легенями. Усі вони курили електронні сигарети. Один із пацієнтів помер. Повна версія »

, , , , , , ,

Велосипедний шолом підвищує прагнення до ризику навіть без велосипеда — дослідження

Велосипедний шолом підвищує прагнення до ризику навіть без велосипеда — дослідження. велосипед, вчені, дослідження, психологи, ризики, шолом

Німецькі психологи з’ясували, що носіння шолома навіть в умовах, де це не потрібно (наприклад, під час карткової гри), змушує його володарів поводитися більш ризиковано.
Для цього вони провели експеримент, у ході якого учасникам (в шоломі або без) необхідно зіграти у карткову гру, роблячи ризиковані або порівняно безпечні ставки. Результати дослідження вчені опублікували у журналі Psychophysiology. Повна версія »

, , , , ,

Як знизити холестерин: 9 простих правил

11 продуктів, що знижують холестерин. cholesterol levels, hdl, ldl, групи ризику, ліпопротеїни, лпвщ, лпнщ, норма холестерину, поради, раціональне харчування, рекомендації, холестерін

Іноді досить частіше сміятися. 😄

Підвищений холестерин небезпечний, він викликає проблеми з серцем і судинами. Це знають всі. Найбільш просунуті навіть в курсі, що холестерин буває різним – «поганим» і «хорошим». Ось тільки пояснити, в чому різниця, здатний далеко не кожен. Повна версія »

, , , , , , , , , , ,

До бюджету заплатили 94 тисячі гривень: У Києві оштрафували понад 4000 курців

закон про куріння в громадських місцях 2019. 2019, заборона паління, київ, курці, табакокуріння, штрафи

Поліція оштрафувала більше 4000 любителів покурити в громадських місцях.

За перші шість місяців 2019 року столична курці виплатили штрафів на 94 033 грн. Всі ці гроші пішли в міський бюджет. Про це розповів депутат Київради Олександр Пабат на своїй сторінці в Facebook.

«За даними пильних правоохоронців, на любителів подиміти в громадських місцях тільки в цьому році складено 4 297 протоколів», — розповів Пабат.

За його словами, в минулому році в Києві було оштрафовано 6 596 любителів куріння в заборонених місцях. Вони принесли місту 131 666 грн.

«У 2013 році поліція була уважніше до кращим в недозволених місцях столиці – 12 780 протоколів і штрафи на суму 134 745 грн, що за актуальним на 13-й рік курсу дорівнює 16 000 у.о.», – додав депутат.

, , , , ,