Новини > Події

2012 оголошено роком спорту та здорового способу життя!

2012 оголошено роком спорту та здорового способу життя!. здоров'я, здоровий спосіб життя, круглий стіл

Президентом України 2012 рік оголошено роком спорту та здорового способу життя. Відповідно Кабінет міністрів України затвердив заходи щодо його підготовки та проведення. Так згідно з розпорядженням від 27 квітня 2011 р. N 360-р “Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя” будуть проведені так заходи як Всеукраїнський конкурс  із  створення  кращих умов для занять фізичною культурою і спортом різних верств населення. Будуть проводитись уроки у загальноосвітніх навчальних закладах на тему “Спорт і фізичне виховання – утвердження  здорового способу  життя та зміцнення миру”. Пройде Всеукраїнський конкурс на кращий малюнок та фотографію із спортивної тематики, а також фестиваль “Пропаганда  здорового  способу  життя”  в   рамках Всесвітнього дня здоров’я. Активно проходитимуть спортивні конкурси, спортивно-масові заходи серед дітей та молоді, присвячені проведенню фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, інші спортивно-масові заходи для українського населення.

Також уряд обіцяє створити належні умови для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у спортивно-оздоровчих таборах,  дитячих  закладах  оздоровлення  та відпочинку.

За планом, пройдуть всеукраїнські науково-практичні конференції, засідання  за круглим столом  з актуальних питань фізичної культури і спорту Року спорту та здорового способу життя, буде забезпечено проведення теле- та радіопередач, збільшення соціальної реклами в усіх засобах масової інформації з пропаганди фізичної культури і спорту та ведення здорового способу життя.

Пов’язані посилання

, ,